Hangar.no

Widerøe med ny rute til Transilvania

Widerøe har inngått en avtale med Schreiber tours, et dansk reiseselskap, på 21 charterflyvinger fra København til Tirgu Mures (TGM). Flyet har sitt utgangspunkt på Torp og flyr til Kastrup for å hente passasjerer som har bestilt reise til Draculas hjemtrakter.

Avtalen innebærer ukentlige flyvinger tur/retur Transilvania frem til 29. september med det miljøvennlige Dash 8 Q-400. Besetningen på første flyving består av piloter med erfaring fra Widerøes charterflyvinger og hjemmebase Torp. Kabinpersonalet har base Bergen. WF7003/WF7004 har en estimert flytid på 2 timer og 20 minutter.

– Det er ikke så ofte vi svinger til venstre ut fra Torp, forbi København og videre sørover. Dette blir garantert en hyggelig tur, sier kapteinen som skal fly de danske passasjerene til Balkans Paris.

– Det er et imponerende stykke lagarbeid og flott innsats fra nøkkelpersoner i selskapet som ligger til grunn for å få denne seriecharteren på plass på så kort tid. Større fast produksjon i vårt kjerneområde, som innebærer enda bedre utnyttelse av flyflåten og disponibelt crew, er et av våre mål, forteller Jon Elvenes, VP Aviation Service and Business Development.

 

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer