Hangar.no
Widerøe

Widerøe oppfordrer til å reise med….Norwegian

Flyselskapet Widerøe har valgt å følge oppskriften til hamburgerkjeden BurgerKing, og laget en tilsvarende kampanje. I sosiale medier oppfordrer flyselskapet sine følgere til å reise med Norwegian.

Selskapet skriver at det ikke har rablet for dem, og at de normalt ikke ville ha oppfordret sine følgere til å reise med andre selskap, men ettersom flybransjen sliter slår de et slag for nettopp dette.

Widerøe ber sine følgere bestille flybilletter med Norwegian, men også med SAS, KLM, Lufthansa, DAT, Air Leap og alle andre flyselskap som sliter stort under krisen luftfarten nå opplever.

Oppfordringen er å planlegge en sen høstferie, eller en lengre juleferie og oppleve Norge som land, og redde arbeidsplasser.

https://www.facebook.com/wideroe.no/posts/10158986289378816

Andre nyheter

Spørretime: Kaller Wizz Air for useriøst flyselskap

Hans Olav Nyborg

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer