Hangar.no
Foto: Niklas Orheim
  • Forsiden
  • Norge
  • Widerøe skal fly bergensere til Tyrkia i nytt jetfly
Norge

Widerøe skal fly bergensere til Tyrkia i nytt jetfly

Den 12. april ankom Widerøes splitter nye jetfly E190-E2 Norge, og i juni fraktes de første gjestene fra Bergen til Antalya i Tyrkia med flytypen.

– Vi er stolte over å kunne presentere det nye samarbeidet med Widerøe og over at vi nå tilbyr våre gjester jet-flyvninger fra Bergen til Antalya, sier Anders Lindström, COO i Tyrkiareiser.

Det er charterselskapet Tyrkiareiser som har avtale med Widerøe om bruk av det nye flyet fra Bergen til Tyrkia med oppstart på lørdager fra 30. juni. Sesongen varer frem til 6. oktober i år.

– For våre kunder betyr dette at de får en behagelig reise i et topp moderne fly. I tillegg kan de selvsagt forvente god service fra Widerøes dyktige kabinpersonale, sier Lindström.

Widerøe er lanseringskunde og er det første flyselskapet i verden som tar i bruk slike andregenerasjons jetfly på kommersielle flyvninger, så dette er med andre ord en verdensnyhet. Flyet skal settes inn på ruter i både Norge og Europa forøvrig, og skal blant annet også brukes til charterreiser til Tyrkia.

Flyet har 114 seter som er designet for ekstra god benplass og har lademuligheter for mobil, pc og nettbrett ved alle seter.

– Dette er første gang Tyrkiareiser samarbeider med Widerøe og det gleder oss at vi nå kan tilby våre kunder flyvninger med et selskap som blant annet er kjent for god service, sier COO Lindström. – Kombinert med en ny, topp moderne og komfortabel flytype vil dette legge til rette for en flott start på ferien i Tyrkia.

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Nå skal du kunne gifte deg på Oslo Lufthavn

Faktisk.no: Elektronisk utstyr kan påvirke flyets systemer

Hans Olav Nyborg

United Airlines med 787 til Europa neste sommer