Hangar.no
  • Forsiden
  • Finland
  • Widerøe skal fly for Finnair på ruter fra Bergen og Tromsø
Finland Norge

Widerøe skal fly for Finnair på ruter fra Bergen og Tromsø

Oppdatert: I mai 2018 åpner Finnair i samarbeid med Widerøe nye ruter fra Bergen og Tromsø til Helsinki. Å knytte flere destinasjoner i Norge til sitt Asia-nettverk er en viktig del av flyselskapets vekststrategi.

Finnair fortsetter å investere tungt i det norske markedet, og med Widerøe-samarbeidet ønsker flyselskapet å tilby gode forbindelser til Asia fra flere regioner i Norge.

Robert Lönnblad, sjef i Finnair Skandinavia.

– Vi er veldig glade for å kunne tilby direkteruter fra Bergen og Tromsø,  nå får våre norske kunder nye sømløse forbindelser til de 19 byene vi flyr til i Asia, i tillegg til over hundre forskjellige destinasjoner i Europa, via Helsinki sier Robert Lönnblad, sjef for Finnair Skandinavia.

Finnair har også som mål å gjøre Tromsø og Bergen mer tilgjengelig for asiatiske reisende. At Finnair utvider nettverket, åpner for nye muligheter for samarbeid mellom Østen og Norge, spesielt med tanke på turisme.

– Vi ser at Norden stadig blir mer populært som destinasjon, og vi vet at de asiatiske kundene våre vil sette stor pris på det nye tilbudet i vårt allerede omfattende nettverk, sier Lönnblad.

Det blir satt opp daglige flygninger fra Bergen til Helsinki og én ukentlig mellom Tromsø og Helsinki. Finnair fortsetter også å fly til Bergen via Stockholm. Begge de nye rutene korresponderer med Finnairs ruter til Asia, i tillegg til destinasjoner i Europa. Rutene flys med Widerøe-fly, mens salg av billetter og markedsføring gjøres av Finnair. Service ombord i flyet er basert på Finnairs servicekonsept.

Ruten skal gå med Widerøes nye Embraer E19-E2 jetfly.

 

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Finnair setter inn Airbus A350 på rute til Los Angeles

Tidligere SAS-Dash 8 fikk problemer med nesehjulet i Peru

Hans Olav Nyborg

Finnair-pilot møtte på jobb med alkoholprosent over 1,5 i promille