Widerøe skal tilby barnepass

Widerøe forsetter å vokse på internasjonale destinasjoner. Med introduksjonen av sommerruter til Firenze, Nice og Palma de Mallorca vil et nytt tilbud se dagens lys. Flyselskapet vil fra sommerferien tilby barnepass om bord. 

Selskapet skriver i en pressemelding at det å glede seg over en forestående ferietur er óg en del av ferieopplevelsen. En kundeundersøkelse foretatt blant flyselskapets kunder høsten 2022 avdekket at foreldre synes flyreisen kan være en utfordring. De reiser med høye skuldre og noen finner det vanskelig å finne roen før familien er innlosjert på sin feriedestinasjon, heter det. 

-Vi lytter til våre kunder og deres innspill, og prøver å godt det lar seg gjennomføre å imøtekomme disse. Fra første avgang med de internasjonale sommerrutene tilbyr derfor selskapet barnepass om bord. På denne måten vil mor og far kunne slappe av vel vitende om at deres øyesten er godt ivaretatt. Målet med tjenesten er at barna, sammen med andre barn, skal få en minnerik og morsom start på ferieturen, sier leder for kabinforeningen i Widerøe Sissel Vian.

Tilbudet gjelder barn i alderen 2 til 16 år som reiser med foresatte, og barnepass er kun tilgjengelig på Widerøes sommerruter til Firenze, Nice og Palma de Mallorca.

– Vi har lang erfaring med å ivareta alle grupper passasjerer om bord. Det å yte det lille ekstra ligger i det grønne hjertet vårt. Vi har meget godt kvalifiserte kabinansatte som ser frem til sommerferien når Widerøes nå viktigste kundegruppe inntar stolsetene om bord. Vi tenker oss det er mange voksne som gjerne skulle sittet sammen med disse barna for om bord sammen med oss blir flyreisen som en 17. mai, bursdag og siste skoledag samlet, avslutter Vian. 

PS: Saken ble publisert 1. april!

ANNONSE
Forrige artikkelFjerner krav om munnbind
Neste artikkelØker sommerprogrammet på grunn av etterspørsel