Foto: Hans O. Nyborg

Widerøe starter i dag et omfattende arbeid med å redusere antall salgbare seter til 50% på alle Widerøes ruteflyginger.  Det vil imidlertid ta noe tid før dette kan implementeres på samtlige av våre flyavganger. Vi vil fortløpende ta kontakt med passasjerer og tilby ombooking av billett på de avgangene som allerede har en kabinfaktor på over 50%. Vi håper på den måten å få til frivillige løsninger for å kunne møte myndighetenes råd.

Dette er et svært omfattende arbeid for Widerøe. Vi ber om forståelse for at det tar tid å kontakte alle passasjerer. Det vil være passasjerer på flyavganger de neste dagene som ikke har blitt kontaktet på grunn av tidsnød. Det vil bli mulighet til å avstå fra å reise uten å ha gitt beskjed om dette på forhånd. Disse passasjerene må ta kontakt med kundeservice for å få hjelp til ombooking.

Som resultat av myndighetenes anbefalinger vil kapasiteten på Widerøes fly reduseres med 50%. I praksis vil dette bety at det blir færre billetter tilgjengelig fremover, til høyere pris. Som konsekvens vil vi også måtte gjennomgå ruteplan på nytt og det er forventet at enkelte avganger kan bli kuttet. 

ANNONSE
Forrige artikkelIcelandair sier opp 2000 ansatte
Neste artikkelBoeing-direktør: Luftfarten vil ikke bli den samme før om tre til fem år