3 C
Oslo
21/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Widerøe starter arbeidet med å innføre nye anbefalinger fra helsemyndighetene

Widerøe starter i dag et omfattende arbeid med å redusere antall salgbare seter til 50% på alle Widerøes ruteflyginger.  Det vil imidlertid ta noe tid før dette kan implementeres på samtlige av våre flyavganger. Vi vil fortløpende ta kontakt med passasjerer og tilby ombooking av billett på de avgangene som allerede har en kabinfaktor på over 50%. Vi håper på den måten å få til frivillige løsninger for å kunne møte myndighetenes råd.

Dette er et svært omfattende arbeid for Widerøe. Vi ber om forståelse for at det tar tid å kontakte alle passasjerer. Det vil være passasjerer på flyavganger de neste dagene som ikke har blitt kontaktet på grunn av tidsnød. Det vil bli mulighet til å avstå fra å reise uten å ha gitt beskjed om dette på forhånd. Disse passasjerene må ta kontakt med kundeservice for å få hjelp til ombooking.

Som resultat av myndighetenes anbefalinger vil kapasiteten på Widerøes fly reduseres med 50%. I praksis vil dette bety at det blir færre billetter tilgjengelig fremover, til høyere pris. Som konsekvens vil vi også måtte gjennomgå ruteplan på nytt og det er forventet at enkelte avganger kan bli kuttet. 

Andre nyheter

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

SAS ber om samme type støtte fra Norge som Norwegian skal få

Redaksjonen

Norwegian tilfreds med at regjeringen snur

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer