Foto: Hans O. Nyborg

Widerøe starter opp direkterute mellom Haugesund og Bergen 2. september. Med fem ukentlige avganger vil direkteruten gi haugalendingene mange nye reisealternativer gjennom knutepunktet på Flesland. Widerøe flyr allerede 18 direkteruter fra Bergen og har flere partnere som muliggjør forbindelser til mange spennende destinasjoner både innenlands og utenlands.

Haugalendingene vil nå kunne spare verdifull tid. Den nye direkteruten gir mulighet for videre forbindelser med Widerøe til blant annet München, Aberdeen, Tromsø, Kristiansund, Sandefjord og Molde. I tillegg åpner ruten for øvrige internasjonale destinasjoner med samarbeidspartnere, til eksempelvis Amsterdam og Paris.

– Vi er veldig glade for å komme tilbake til Haugesund for å fly vår 19. direkterute fra Bergen. Vi gir alle som bruker Haugesund Lufthavn et lokalt tilbud til Bergen, og mange alternativer med å komme seg videre til resten av Norge eller til utlandet, med egne ruter og i kombinasjon med alle våre partnere, sier kommersiell direktør i Widerøe AS, Christian Skaug.

Rutetider Haugesund-Bergen:

Avgang Haugesund kl. 16:10 mandag tom. fredag, 30 minutter flytid
Avgang Bergen kl. 14:35 mandag tom. fredag, 30 minutter flytid

ANNONSE
Forrige artikkelFra og med i dag heter denne flytypen : De Havilland Dash 8 Q400
Neste artikkelKapteinen svingte av før han skulle – Det endte ikke bra