Etter noen måneder med testing av underholdningssystem på Embraer E190-E2-flyene, har Widerøe nå signert en avtale om fast leveranse av underholdningssystem om bord. Samtidig utvides tilbudet til også å gjelde om bord på Dash8-Q400-flyene.

Underholdningssystemet er gratis å benytte for alle passasjerer om bord, og man får tilgang til filmer, serier, spill, flightinformasjon med kart og mye mer. Innholdet vil fremover oppdateres med jevne mellomrom. Dette sikrer et variert og godt tilbud, med både nye og klassiske filmer og serier om bord. I tillegg har Widerøe fått en avtale med Schibsted hvor det tilbys daglige aviser fra Aftenposten, Stavanger Aftenblad og Bergens Tidene, samt A-Magasinet på fredager, på underholdningssystemet. Man kan dermed lese ferske aviser mens man nyter morgenkaffen om bord når man flyr med Widerøe. 

Den reisende kan logge seg på underholdningssystemet via smarttelefon, nettbrett eller PC. Les mer om tilbudet om bord hos Widerøe her.

Systemet rulles ut på Dash8-Q400-flyene fortløpende, og forventes å være på plass på alle fly av denne typen i løpet av sommeren 2022.

Widerøe har tre Embraer E190-E2 med 110 seter, og 10 Dash8-Q400 med 78 seter. I løpet av året økes flåten med ytterligere to Dash8-Q400.

Flytypene blir benyttet på rutene mellom nord- og sør-Norge, de større byene i Norge, samt utenlandsrutene til Gøteborg, Billund, København, London, Alicante, Firenze, Nice, Palma og Færøyene

ANNONSE
Forrige artikkelKaotisk evakuering fører til endringer
Neste artikkelInnstiller 47 avganger