12.9 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no

Widerøes beste resultat noensinne

Året 2011 vil skrive seg inn i historiebøkene som det beste året fram til nå for flyselskapet.

Selskapet hadde et resultat før skatt på 370 millioner kroner, noe som er en oppgang på 162 millioner kroner siden 2010.

– Alt i alt gir dette oss et økonomisk fundament til å ta tak i de utfordringene som vi står overfor i 2012. Stadig flere konkurrenter utfordrer oss, både på regionale ruter og på anbudsruter. Vi er ikke større enn at hver eneste passasjer er viktig for oss, og vi kommer ikke til å gi fra oss en eneste en til konkurrentene. Det skal vi få til ved å tilby flypassasjerene et enda bedre produkt i form av hyppige frekvenser, god punktlighet og lave priser, sier administrerende direktør Lars Kobberstad til Finnmark Dagblad.

Foto: Hans O. Nyborg

Andre nyheter

Widerøe reduserer tilbudet på en rekke kortbaneruter

Nikolai Sogn

Rolls Royce og Widerøe i nytt samarbeid for å utvikle elfly

Steffen Sundt

Reagerte på få E2-jeter til Nord-Norge – ble benyttet til utlandet

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer