14.5 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no

Wizz Air åpner rute til Oslo fra Krakow

Det ungarske flyselskapet Wizz Air åpner rute mellom Krakow og Oslo Lufthavn kommende år. Fra september skal selskapet fly med Airbus A321 mellom Polen og Norge.

Selskapet opprettet en ny base i Krakow for rundt 80 piloter og kabinansatte. Ved siden av Oslo blir det også nye ruter til London, Kiev, Nice, Turku, Doncaster, Bari, Billund, Larnaca, Kharkiv, og Kutaisi.

De første av disse nye rutene kommer i mai neste år, mens resten åpnes i september, inkludert Oslo.

Wizz Air har en flåte med 105 fly av typen Airbus A320 og Airbus A321, som opereres fra 26 baser. Selskapet flyr 600 ruter i 44 land. Oslo-ruten starter 16. september.

 

Andre nyheter

Ber norske myndigheter om hjelp – Kommer ikke gjennom vinteren uten

Hans Olav Nyborg

Widerøe flytter alt av vedlikehold hjem til Norge

Hans Olav Nyborg

Norwegian åpner nytt kontor i Riga

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer