Hangar.no

Wizz Air inngår avtale om ytterligere salg og tilbakeleie av seks Airbus-fly

Ungarske Wizz Air har inngått en avtale med leasingselskapet CDB om salg av seks nye Airbus A321neo, og tilbakeleie av samtlige fly.

Avtalen gjelder seks nye fly som leveres fra Airbus i 2021 og 2022. De fire første flyene skal etter planen bli levert til selskapet i fjerde kvartal neste år, mens de to siste flyene leveres i andre kvartal av 2022.

Wizz Air er den største kunden Airbus har for A321neo.

Samtlige fly skal utstyres med en klasse og 239 seter som er maks kapasitet. alle Airbus-flyene er utstyrt med Pratt & Whiteny GTF-motorer. For kort tid siden inngikk de to partene også en samme type avtale for fire A321neo som skal leveres til selskapet første kvartal 2022. Dermed gjelder nå avtalen for totalt ti slike fly.

Andre nyheter

EASA godkjenner MAX-flyene men ber om en tredje sensor på flyet innen 2022

Hans Olav Nyborg

SAS mottok første Airbus A321LR

Hans Olav Nyborg

Gresk flyselskap bestiller Airbus-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer