1.9 C
Oslo
05/03/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Wizz Air kutter i rutetilbudet i Norge

Flyselskapet Wizz Air reduserer nå flyvningene i det norske markedet. I følge E24 skal selskapet ha måtte bremse flyvninger ettersom reiserestriksjoner og Covid-19 gjør at markedet ikke lever opp til selskapets forventninger.

I stedet for å fly fire ganger daglig mellom Oslo og Bergen, blir det nå fremover fire dager i uken med en flyvning per dag. På andre destinasjoner er det også nå redusert kraftig, mens ruten mellom Oslo og Kirkenes som skulle startes før jul, er utsatt til midten av februar.

Ruten Tromsø til Bodø som skulle flys daglig fra 17. desember er ikke startet opp, og er utsatt til sommersesongen starter.

Andre saker

Kun litt over 60.000 reisende med Norwegian i februar – 8 fly i trafikk

Redaksjonen

TUI lanserer Thailand og Mexico fra Oslo kommende vinter

Redaksjonen

Bekrefter at MAX-flyene forsvinner fra flåten

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer