Foto: Sebastian Ellefsen Burmo

Flyselskapet Wizz Air velger nå å lansere flere nye ruter fra Oslo, til flere charterdestinasjoner som både Norwegian, SAS og reiseselskapene har hatt som destinasjoner i flere år.

Selskapet skal fly fra Oslo til Alicante, Chania, Larnaka og Gran Canaria i tillegg til Split. De fire første rutene starter oppå 14 og 15. mai, mens Split åpnes i juni.

Enkelte av rutene får tre avganger i uken mens det i gjennomsnitt er to avganger i uken på de nye rutene. Flyselskapet anbefaler passasjerer å fly med Flex ettersom Covid-19 gjør at det er stor usikkerhet rundt reisemulighetene også i mai måned.

i vet at etterspørselen etter å reise til det solrike sør er større enn noen gang før. For å dekke dette behovet er vi glade for å tilby en rekke nye ruter til destinasjoner som vi vet er favoritter blant nordmenn som leter etter sol og sand mellom tærne. Vi er glade for å tilby passasjerene våre fleksibilitet og alternativer som garanterer at endringer i reiseplanen kan gjøres når som helst, inntil 3 timer før flyturen.”, sier Andras Rado, senior kommunikasjonssjef i Wizz Air.

ANNONSE
Forrige artikkelFørste 737 MAX levert til Alaska Airlines
Neste artikkelWiderøe-ansatt får sikkerhetsprisen 2020 fra tilsynet