-2.6 C
Oslo
08/03/21
Hangar.no
Foto: Sebastian Ellefsen Burmo

Wizz Air lanserer nye ruter fra Oslo i mai

Flyselskapet Wizz Air velger nå å lansere flere nye ruter fra Oslo, til flere charterdestinasjoner som både Norwegian, SAS og reiseselskapene har hatt som destinasjoner i flere år.

Selskapet skal fly fra Oslo til Alicante, Chania, Larnaka og Gran Canaria i tillegg til Split. De fire første rutene starter oppå 14 og 15. mai, mens Split åpnes i juni.

Enkelte av rutene får tre avganger i uken mens det i gjennomsnitt er to avganger i uken på de nye rutene. Flyselskapet anbefaler passasjerer å fly med Flex ettersom Covid-19 gjør at det er stor usikkerhet rundt reisemulighetene også i mai måned.

i vet at etterspørselen etter å reise til det solrike sør er større enn noen gang før. For å dekke dette behovet er vi glade for å tilby en rekke nye ruter til destinasjoner som vi vet er favoritter blant nordmenn som leter etter sol og sand mellom tærne. Vi er glade for å tilby passasjerene våre fleksibilitet og alternativer som garanterer at endringer i reiseplanen kan gjøres når som helst, inntil 3 timer før flyturen.”, sier Andras Rado, senior kommunikasjonssjef i Wizz Air.

Andre saker

Kun litt over 60.000 reisende med Norwegian i februar – 8 fly i trafikk

Redaksjonen

TUI lanserer Thailand og Mexico fra Oslo kommende vinter

Redaksjonen

Bekrefter at MAX-flyene forsvinner fra flåten

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer