Foto: Hans O. Nyborg

Flyselskapet Wizz Air legger ikke overraskende ned sin base i Trondheim, tre måneder etter at den ble opprettet. I følge Dagens Næringsliv er årsaken selskapet oppgir pandemien og krisen innen luftfarten.

Selskapet vil dermed være tilbake med kun en base i Norge.

Det var i oktober 2020 at selskapet annonserte sin andre norske base, i Trondheim.

-Jeg er glad for å lansere de syv nye innenriksrutene i Norge, og etableringen av vår andre norske base, i Trondheim. Reaksjonen fra passasjerene og antall bookinger på Wizz Airs innenriksruter i Norge, overgikk alle forventninger og bekreftet at WIZZ-modellen er etterspurt av nordmenn. Wizz Air tilbyr flyindustriens laveste priser, så det finnes ingen billigere måte å fly på i Norge, enn med Wizz Air. Wizz Air har også en av de yngste flyflåtene i verden, noe som gir det laveste miljøavtrykket av alle flyselskaper. Ingen kan fly grønnere i Norge enn Wizz Air. Vårt WIZZ-team ser frem til å ønske norske innenlandsreisende velkommen om bord, på en trygg og smittesikker måte, sa József Váradi, konsernsjef i Wizz Air for tre måneder siden.

Selskapet har i lang tid hatt en strategi med å gå inn i markeder for å prøve seg frem, og så trekke seg meget raskt ut igjen der det ikke er inntjening å hente raskt.

Noe vår kommentar i oktober 2020 også kunne spå for rutene til selskapet i Norge.

LES OGSÅ: WIZZ AIR SATSER MER I NORGE – ET VINDPUST SOM FORSVINNER LIKE FORT SOM DET KOM?

ANNONSE
Forrige artikkelKvitter seg med første Boeing 787 etter syv år
Neste artikkelFaset ut første 737-800 som ble kjøpt av selskapet