Hangar.no
Foto: Billund

Wizz Air starter innenriks i Norge

Det ungarske flyselskapet Wizz Air starter opp flyvninger innenriks i Norge. To av selskapets Airbus- fly skal få fast base på Gardermoen.

Selskapet skal fly fra Gardermoen til Bergen, Tromsø og Trondheim. Bergen får fire ukentlige avganger, det samme gjør Tromsø, mens det blir to ganger daglig til Trondheim.

Selskapet varslet i dag at de starter opp flyvninger i Norge fra og med 5. november. Rutene blir i konkurranse med Norwegian og SAS, og selskapet sier at prisnivået skal ligge fra 199 kroner en vei.

Wizz Air la selv frem tall under pressekonferansen på at det nå har 6 prosent av flytrafikken i det norske markedet, mens det har syv prosent av markedet fra Sandefjord Torp og Gardermoen.

Selskapet sier at dette bare er starten, og at det vil bli utvidelser av tilbudet fremover, i tråd med at markedet og etterspørselen øker.

Andre nyheter

Norwegian dropper MAX-flyene frem til neste sommer

Hans Olav Nyborg

Israelsk selskap merker etterspørsel etter fraktversjon av 737-800

Hans Olav Nyborg

Boeing forsøker å selge eierløse MAX-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer