Foto: Hans O. Nyborg

Det europeiske lavprisselskapet Wizz Air fortsetter å ha sterk tillit til det svenske markedets reiselyst og utvider nettverket med en ny rute fra Göteborg Landvetter til Roma under sitt sommerprogram 2023.

Wizz Air fortsetter å ekspandere i Sverige og lanserer nå en ny direkterute fra Göteborg Landvetter Airport i forbindelse med programmet for sommeren 2023. Fra slutten av våren vil reisende kunne fly direkte mellom Vest-Sverige og den italienske hovedstaden. Den direkte flyforbindelsen møter etterspørselen fra både svenske feriegjester og folk som reiser for å besøke familie, slektninger og venner. Den nye ruten er også positivt for næringslivet og turismen i denne delen av Sverige.

Med den nye ruten til Roma-basen vil Wizz Air tilby totalt åtte direkteruter fra Gøteborg denne sommeren til destinasjoner i Sentral- og Øst-Europa.

-Det er virkelig flott at Wizz Air fortsetter å se muligheter i det svenske markedet og utvider med enda en direkterute fra Vest-Sverige. Det blir den tredje direkteruten til Italia fra Göteborg Landvetter, og rutetabellen er perfekt for en langhelg. Denne ruten er blitt til på grunn av etterspørsel fra svensker som ønsker å besøke den fantastiske byen Roma og andre deler av Italia, men som også er viktig for turismen i Vest-Sverige, sier Elizabeth Axtelius , direktør for luftfartsvirksomhet i Swedavia.

Wizz Air vil være det eneste flyselskapet som flyr ruten Göteborg Landvetter Airport (GOT) – Roma Fiumicino Airport (FCO), en rute som har vært ubetjent i to år. Fra og med 30. april 2023 vil Wizz Air fly to ganger i uken, på onsdager og søndager, året rundt med en Airbus 321 Neo. Flytypen har plass til 239 passasjerer.

ANNONSE
Forrige artikkelTar Widerøe-rute opp i Stortinget
Neste artikkelSlutt for helt spesiell Boeing 747 – Siste flyvning fullført