-8.3 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Wizz Air tvinges trolig til å sette flyene på bakken

Flyselskapet Wizz Air har forsøkt å holde sine fly i aktivitet, og rutene i gang, men nå kan også dette selskapet bli tvunget til å sette flyene på bakken. Årsaken er mangel på passasjerer og stengte landegrenser.

Det er rundt 85 prosent av selskapets fly som står på bakken nå, mens selskapet opererer rundt 15 prosent fortsatt på utvalgte ruter. Det er kun til Bulgaria, Romania og Ungarn at selskapet klarere å opprettholde flyvninger.

I følge nettstedet Aerotime tror flyselskapet at tiden snart innhenter dem i forhold til ast 100 prosent av flåten blir stående på bakken. Trolig skjer dette i løpet av kort tid.

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer