12 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Wizz Air UK med rute mellom London og Oslo

Flyselskapet Wizz Air ekspanderer kraftig kommende år. Flyselskapets nye datterselskapet Wizz Air UK skal fly til en rekke destinasjoner i 2019, fra London Luton. 

To av rutene blir til Norge, Bergen og Oslo får nye forbindelser med flyplassen som ligger omkring 50 kilometer nord for London. Den er den fjerde største flyplassen som betjener London etter Heathrow, Gatwick og Stansted.

Ved siden av Oslo og Bergen blir det ruter også til Porto, Turku, Catania og Thessaloniki. Samtlige ruter skal opereres med Airbus A321.

Planene for ekspansjonen ved Luton ble presentert på en pressekonferanse som flyselskapet avholdt i dag. Flyselskapet har ni Airbus-fly stasjonert på Luton-flyplassen. Innen juli måned skal denne flåten ha økt til 11 fly. 

Luton er flyplassen som ligger lengst unna sentrum av London og skal du med buss går det fort en og en halv time på turen. 

Her er avstandene fra sentrum av London til flyplassene (BAA)

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer