Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Wizz Air utvider rutetilbudet i Norge

Ungarske Wizz Air velger å utvide sitt rutetilbud i Norge og åpner ny base på Værnes ved Trondheim. Fra denne basen skal flyselskapet fly ruter til Stavanger, Bodø, og Tromsø. Basen får to permanenete fly.

I tillegg kommer Tromsø til Bodø og Tromsø til Stavanger.

Wizz Air skal også lansere rute fra Oslo til Ålesund og Oslo til Bodø. I følge Wizz Air dobles dermed etableringen av en ny strategi i det norske markedet. Med dagens nyheter fra selskapet vil det bli økt antallet ruter ut over de tre mellom Oslo, Bergen , Tromsø og Trondheim som ble annonsert i høst.

I følge selskapets ledelse merker de en etterspørsel som forsvarer å øke antallet av ruter, flyvninger og tilstedeværelse i det norske markedet.

Andre nyheter

Spørretime: Kaller Wizz Air for useriøst flyselskap

Hans Olav Nyborg

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer