10.4 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no
Foto: Lennart Rimestad

WizzAir-fly har bedt om ekstraordinær landing på Stavanger lufthavn

Et WizzAir-fly som befant seg i luftrommet utenfor Haugesund har snudd og bedt om å få gjennomføre en ekstraordinær landing på Stavanger Lufthavn Sola.

I følge Solabladet.no har store styrker med brann- og beredskap rykket ut på flyplassen og står i beredskap.

Politiet skriver på Twitter:  Vi rykker ut til Stavanger lufthavn etter melding om en person som har utagert på et fly. Det er kontroll på personen ombord. Flyet har ikke landet enda, og vi er på vei ut for å ivareta situasjonen så snart flyet er på bakken. Hendelsesforløpet er uklart. Mer følger.

Flyet er av typen Airbus A321neo og var på vei mellom Budapest og Keflavik på Island.

Etter at flyet landet skal en person i 60-årene ha blitt hentet av politiet fra flyet. Personen ble deretter kjørt i arresten melder avisen.

TV2 melder at mannen skal ha gitt uttrykk for at han ville kapre flyet. Det skal være snakk om at han forsøkte å ta seg inn i cockpiten på flyet under flyturen.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer