16.6 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no

WOW Air kutter flyflåten ytterligere – Sier opp 100 ansatte

Det islandske flyselskapet WOW Air kjemper en desperat kamp om å overleve. Selskapet har måtte si opp 111 ansatte og vil levere tilbake fire Airbus A321 fly til utleieselskapet. I tillegg skal det siste Airbus A330-flyet også ut av flåten. 

Flyselskapet har allerede kvittet seg med to Airbus A330 og flere Airbus A320. 

I følge Airwise vil selskapet nå forsøke å komme seg tilbake til kjernedriften som et lavkostselskap i Europa. Innen midten av januar 2019 skal selskapet lansere et nytt rutekart i følge en pressemelding fra WOW Air.

Selskapet skriver ikke noe om hva som skjer med den nye ruten til India som startet denne uken. Trolig vil ruten bli lagt på is ettersom det siste av selskapets langdistansefly skal leveres tilbake til utleieselskapet ICBC. 

WOW Air håper at selskapet med disse grepene ikke behøver å si opp flere ansatte, etter denne runden vil selskapet ha 1000 ansatte. 

 

Andre nyheter

Ber norske myndigheter om hjelp – Kommer ikke gjennom vinteren uten

Hans Olav Nyborg

Widerøe flytter alt av vedlikehold hjem til Norge

Hans Olav Nyborg

Norwegian åpner nytt kontor i Riga

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer