Hangar.no

WOW Air selger fly til Air Canada

De fire Airbus A321 som selges ut fra flåten til det kriserammede islandske selskapet WOW Air, havner hos det kanadiske selskapet Air Canada.

WOW Air forhandler fortsatt med det amerikanske selskapet Indigo Partners om et eventuelt oppkjøp, derfor gjøres det tiltak som skal bedre selskapets økonomiske plattform og bli mer spiselig for ny investor.

Flyselskapet er i store økonomiske problemer og etter at en avtale hvor Icelandair skulle kjøpe opp selskapet gikk i vasken, har ledelsen arbeidet intenst for å finne ny løsning.

De fire Airbus-flyene som i januar skal overleveres til Air Canada har WOW Air operert på en finansierings leasingavtale siden 2014.

Alle selskapets Airbus A330 og flere Airbus A320 er levert tilbake til leasingselskapet de siste to månedene.

Andre nyheter

Spørretime: Kaller Wizz Air for useriøst flyselskap

Hans Olav Nyborg

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer