Hangar.no

WOW Air starter opp på nytt – endrer planene til å operere som fraktselskap

Det islandske flyselskapet WOW Air skulle etter planen ha startet opp passasjerflyvninger i oktober i år, de planene er nå endret.

Michele Ballarin som nå eier selskapet besøkte denne helgen Island, og under besøkt kom det frem at opprettelse av selskapet på nytt med passasjerflyvninger har tatt lengre tid enn først planlagt.

Selskapet skal starte i løpet av fire uker, men det blir for å frakte fisk mellom Island og Washington, ikke passasjerer. På sikt håper eierne at selskapet kan utvide med passasjerflyvninger. I starten blir det satset med to fly som blir i full fraktkonfigurasjon.

Andre nyheter

Spår usikkerhet om Icelandair vil ta i mot flere 737 MAX

Hans Olav Nyborg

Widerøe aktiverer sommerfrekvens for FOT-rutene

Hans Olav Nyborg

Blodrødt for Norwegian

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer