Star Alliance har åpnet sin nye lounge på flyplassen Charles de Gaulle i Paris. Selve loungen åpnet dørene 13. oktober, og er fra denne uken i full bruk.

Den nye loungen er praktisk plassert på flysiden etter immigrasjons- og sikkerhetskontroller i den nyeste delen av terminal 1. Loungen kan huse over 300 gjester på omtrent 1300 kvadratmeter. Den er designet av det ledende arkitektfirmaet Gensler, som også designet den prisbelønte Star Alliance Los Angeles flyplasslounge i 2013.

-Star Alliance ønsker å heve opplevelsen til sine medlemmers passasjerer, og lounger spiller en viktig rolle. Vi er veldig stolte over å presentere vår nye Paris-lounge, som ikke bare er en fryd å oppleve, men også gjennomtenkt designet for å møte behovene til den moderne hyppige reisende, sier Star Alliance-sjef Theo Panagiotoulias.

Med flott utsikt over rullebanen tilbyr loungen rikelig med naturlig lys med en glassfasade som løper over hele lengden, noe som gir en følelse av ytterligere storhet til rommet. Det fortsetter designtradisjonen med å forene de utviklende ønskene til dagens reisende med en atmosfære inspirert av det lokale preget av destinasjonen. 

Det er to Star Alliance-lounger som opererer i Terminal 1 nå. Den første loungen, pusset opp i 2019 og plassert før sikkerhetskontrollen på nivå 10, vil nå betjene passasjerer som reiser på intra-Schengen-flyvninger fra gate 50 til 78, samt gjester fra ulike loungetilgangsprogrammer som har avgang fra alle gate.

For tiden opererer 20 Star Alliance-medlemsfly fra Paris – CDG, og tilbyr 464 ukentlige avganger til 34 destinasjoner i 22 land. 

ANNONSE
Forrige artikkelNorwegian innfører SAF på flyvninger fra Aalborg
Neste artikkelSouthwest bestiller 100 flere MAX-fly