Flere fordeler hos Norwegian for de som flyr mer

Foto: Hans Olav Nyborg

Flyselskapet Norwegian endrer på sitt fordelsprogram, og velger å tilby mer for de som flyr mer med selskapet. Dermed velger selskapet å ta steget videre i å nærme seg SAS og Eurobonus-programmet.

I følge Norwegian vil en passasjer som gjennomfører 32 flyvninger i løpet av 12 måneder nå få tilgang til alle fordelene som vedkommende ikke har valgt tidligere. I tillegg til disse, får den reisende også tilgang til helt nye, eksklusive fordeler som blir tilgjengelige våren 2023.

– Medlemmene våre har sagt at fordelene de selv kan velge mellom er blant de viktigste godene i Reward-programmet. I tillegg til større fleksibilitet ved valg av fordeler, legger vi nå også til en lenge etterlengtet fordel, nemlig gratis håndbagasje, sier Christoffer Sundby, markedsdirektør i Norwegian.

Flyselskapet vil da tilby kundene;

Gratis kaffe og te, prioritert ombordstigning, ingen utløpsdato på cashpoints og prioritert kundeservice. I tillegg skal det bli lansert flere fordeler under dette valget.

For de som flyr litt mindre vil det også ligge endel fordeler som nå er tilgjengelig. «Rewards»-poengene vil fremover bli kalt fordeler. Den reisende vil i følge Norwegian få en ny fordel for hver åttende flyreise vedkommende tar innenfor 12 måneder, inkludert mellomlandinger. Den første fordelen en reisende mottar er alltid 2 % ekstra CashPoints. Deretter velger vedkommende hvilken fordel denne får neste gang.

Noe som kan være gratis innsjekk av bagasje, gratis fast track, gratis håndbagasje i bagasjehyllen, flere cashpoints eller gratis setereservasjon.

For selskapets cashpoints er det fortsatt Flex-billettene som gir flest poeng med 5 prosent per billett, mens det i de to andre klassene er henholdsvis 1 og 2 prosent med poeng.

Norwegian vil i løpet av våren også lansere flere unike fordeler for de som flyr mest. Reisende med mer enn 32 flyvninger i året får da tilgang til samtlige fordeler i Reward-programmet, i tillegg til noen helt nye, eksklusive fordeler som blir tilgjengelige våren 2023. Blant disse er gratis kaffe og te om bord på flyvninger med servering, prioritert ombordstigning, ingen utløpsdato på CashPoints og prioritert kundeservice.

– Stadig flere forretningsreisende velger å fly med oss i Norwegian. Dette er en kundegruppe vi vet setter spesielt pris på vår punktlighet og regularitet. Derfor innfører vi nå skreddersydde fordeler for de som flyr mest med oss. Målet vårt er å tilby komfortable, sømløse og effektive reiser med det lille ekstra. Vi gleder oss til å lansere de nye fordelene i løpet av våren, sier Sundby.

Endringene i Norwegian Reward gjelder fra og med 28. mars 2023. Mer informasjon om fordelene for de som reiser mest offentliggjøres i løpet av våren opplyser selskapet i en pressemelding.

ANNONSE
Forrige artikkelHalverer antall privatfly som kan lande på Amsterdam Schiphol
Neste artikkelKraftig økning av GPS-jamming over Finnmark