Han tar over jobben med å lede Qatar Airways videre

Qatar Airways Group bekrefter, etter 27 år konsernsjef Akbar Al Baker trekke seg fra sin nåværende stilling med virkning fra 5. november 2023, og vil bli etterfulgt av Engr. Badr Mohammed Al-Meer som da blir ny konsernsjef for Qatar Airways.

Den nye direktøren kommer fra stilling som administrerende direktør for Hamad internasjonale flyplass. En stilling han har hatt siden 2014. Nå tar han steget over på den andre siden av bordet og skal lede en av flyselskapene som opererer ved flyplassen.

Med Al Bakers ledelse har Qatar Airways vokst til å bli et av de mest gjenkjennelige og pålitelige merkevarene globalt, synonymt med kundeservicekvalitet og de høyeste standarder. National Carrier of the State of Qatar oppnådde en enestående syv ganger vinner av prisen “World Best Airline” og dens toppmoderne Hamad International Airport, som er under dens ledelse og drift, har også blitt anerkjent som Verdens beste flyplass, skriver selskapet i en pressemelding.

Qatar Airways-gruppens bidrag til å bidra til å levere det beste FIFA-VM 2022 noensinne viste frem for verden dens evne, forpliktelse til fortreffelighet og lidenskap for å bringe verden sammen.

ANNONSE
Forrige artikkelSAS inngår codeshare med Etihad Airways
Neste artikkelBoeing 737 skled av rullebane i Russland