Foto: Hans Olav Nyborg

I løpet av januar registrerte Norse Atlantic Airways en samlet kabinfaktor for måneden på 52 prosent, inkludert chartervirksomhet. Det betyr at selskapet flyr med halvtomme fly.

Norse Atlantic Airways opererte totalt 229 flyvninger og 74 prosent av de opererte flyvningene ankom innen 15 minutter etter planlagt ankomsttid. 

Selskapet opererte 98 prosent av ruteflyvningene, fire kanselleringer skjedde på grunn av streik fra på flyplassen i Berlin som involverte flyplassansatte i bakketjenester og luftfartssikkerhet, streikene var ikke knyttet til flyselskapet eller dets ansatte. 

Norse Atlantic fraktet 35.150 passasjerer i januar.

To målrettede salgskampanjer i januar genererte oppmuntrende fremoverbestillinger og viser at etterspørselen etter reiser over Atlanterhavet fortsatt er sterk. Vi forventer en sterk sommersesong på tvers av nettverket vårt og spesielt i Storbritannia ettersom investeringen vi har gjort i det markedet når sitt fulle potensial, sier Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør i Norse Atlantic Airways.

Denne uken vil to nye amerikanske destinasjoner bli lansert fra London Gatwick, med flyvninger som starter i løpet av sommeren 2023. Disse flyvningene vil bli operert av selskapets britiske flyselskap (AOC), Norse Atlantic UK. 

Ytterligere destinasjoner fra London Gatwick til USA for sommeren 2023-planen vil bli avslørt i slutten av februar og vil føre til en betydelig økning av flyselskapets tilstedeværelse i Storbritannia.

ANNONSE
Forrige artikkelBoeing og Airbus konkurrerer om leveranse av nye fly
Neste artikkelFlyr hadde avtale om å fly for dansk flyselskap frem til mars