Norse Atlantic Airways lanserer nå rute mellom London og Las Vegas. Ruten som skal flys med Boeing 787 skal etter planen starte opp 12. september i år.

-Vi er glade for å introdusere denne nye ruten fra London Gatwick til Las Vegas, en unik by som tilbyr enestående mangfold, med en overflod av underholdning, spisesteder og rekreasjonsalternativer for enhver smak. For de som søker et fantastisk naturlandskap, inkludert nærliggende nasjonalparker som Grand Canyon, Red Rock Canyon og Valley of Fire State Park, er denne destinasjonen også et paradis for oppdagelsesreisende, sier Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør og grunnlegger av Norse Atlantic Airways.

Flyselskapet skriver i en pressemelding at det har gitt den nye ruten et eget lykkenummer 7 ved å betegne den Norse rute Z0777.

-Vi ser frem til å ønske Norse Atlantic Airways velkommen til Las Vegas for første gang i september med denne nye ruten fra Storbritannia, vår nummer én kilde til utenlandsbesøk, sa Steve Hill, administrerende direktør for Las Vegas Convention and Visitors Authority.

ANNONSE
Forrige artikkelFinland innfører forbud mot tyrkisk flyselskap eid av russere
Neste artikkelStarter etterforskning av Boeing-leverandør