For snart ett år siden presentere Widerøe én ny destinasjon på rutekartet. Torshavn på Færøyene fikk en direkterute fra Bergen. Gamle bånd, felles historie og økende relasjoner ble styrket med direkterute til Norge. Fra to ukentlige rundturer i september 2021 har vi økt frekvensen og tilbyr fra i dag fem ukentlige avganger.

Tirsdag ved 14.15 tiden kunne kaptein Jensen og styrmann Christensen fly over Norskehavet der vikingene ferdet med passasjerer til Færøyene. De reisende kommer fra hele landet, Tromsø, Oslo og Vestlandet. På returen er det passasjerer som skal videre med internasjonale flyvinger, nordover og sørover, men óg besøkende til Bergen. Med dagens avgang øker Widerøe nå frekvensen med ytterligere én ukentlig avgang til totalt fem.

Widerøe har gjennom perioden som startet med anskaffelsen av nye jetfly bygget Bergen lufthavn som knutepunkt for sine ruter både internasjonalt, men også mellom fjord og nord. Gode videre forbindelser til Widerøes rutenett og samtidighet av ruter på Flesland bidrar til kortere reisetid for de reisende.

Selskapet introduserte to ukentlige avganger i september 2021. Med økningen av en tirsdagsavgang blir det nå flyvinger mellom Bergen og Torshavn på mandager, tirsdager, onsdager, fredager og søndager. Mange muligheter for reisende som ønsker å oppleve Færøyene, Vestlandet eller Norge uten å måtte ta mange fridager. I tillegg gir de hyppige frekvensene flere valgmuligheter for forretningsreisende og mannskapsbytte for ansatte i olje og offshore. 

Bergen-Færøyene WF290 – tirsdag og onsdag kl. 14:15 (ankomst 15:00)
Bergen-Færøyene WF290 – mandag, fredag og søndag kl. 11:15 (ankomst 12:00)

Færøyene -Bergen WF291 – tirsdag og onsdag kl. 15:30 (ankomst 18:10)
Færøyene -Bergen WF291 – mandag, fredag og søndag kl. 12:25 (ankomst 15:05)

ANNONSE
Forrige artikkelNgurah Rai International Airport To Close For 24 Hours For Nyepi
Neste artikkelSiste fly av denne typen hugget opp