Foto: Twitter/@tkrunning @tkrunning

Politi og redningsmannskaper måtte onsdag kveld rykke ut til et fly på København Kastrup etter melding om at det skulle være enten brann eller røykutvikling ombord.

Det skal i følge sosiale medier være snakk om et Airbus-fly fra British Airways. Flere skriver på Twitter at flyet skal ha hatt en hard landing og at det kan ha oppstått varmeutvikling i landingshjulene i denne forbindelsen.

Dette er andre gang at politiet rykket ut til Kastrup på samme dag. Tidligere i dag måtte også politiet undersøke en koffert som var forlatt i Terminal 2, det kom senere melding om at dette var falsk alarm.

Ved 20.45 tiden oppdaterte politiet at det skal ha vært en brann i en motor som ble raskt slukket

Der er nu skabt overblik over situationen. Brand opstået i motor på passagerfly, der holdt ved gaten. Ilden slukket. Passagerer evakueret. Ingen tilskadekomne. Redningsberedskab og politi arbejder færdigt på stedet 20.45

Vi er på vej til Køvenhavns Lufthavn, da vi har fået en melding om en hændelse med et passagerfly, der har problemer ved gaten. Vi har ikke yderligere oplysninger lige nu, men melder ud, når vi har nyt, skrev politiet ved 20.15-tiden.

ANNONSE
Forrige artikkel1974: -Hvordan kunne en DC-10 bli så knust?
Neste artikkelMå kansellere ytterligere 10.300 flyvninger