Foto: Hans O. Nyborg

Det irske flyselskapet Ryanair lanserer fire nye ruter for sommeren 2024 fra henholdsvis Stockholm Arlanda lufthavn og Gøteborg Landvetter lufthavn.

Ryanair utvider sitt utvalg av ruter både på Stockholm Arlanda lufthavn og Gøteborg Landvetter flyplass i forkant av sommerprogrammet 2024 og lanserer fire nye direkteruter til destinasjoner i Europa. Fra Stockholm Arlanda skal de betjene Vilnius i Litauen og den populære greske øya Rhodos. Fra Gøteborg Landvetter vil Ryanair betjene Brussel i Belgia og Roma, Italias vakre hovedstad.

– Det er svært gledelig at Ryanair nå utvider sitt sortiment på våre flyplasser. Swedavias hovedmål er å gjøre det lettere for folk å møtes, enten det er for forretninger, fritid eller for å besøke familie og venner, og Ryanair med sitt omfattende nettverk spiller en viktig rolle i dette, sier Charlotte Ljunggren , Director Marketing and Sales i Swedavia. Ryanairs satsing viser at det er både stor tillit og interesse for det svenske flyreisemarkedet, og de er en viktig partner for å knytte Sverige sammen med veletablerte markeder i Europa, sier hun.

Fra og med 31. mars 2024 vil Ryanair operere ruten Stockholm Arlanda (ARN) – Vilnius (VNO) to ganger i uken og Stockholm Arlanda (ARN) – Rhodos (RHO) to ganger i uken med start 2. april 2024.

Fra og med 31. mars 2024 vil Ryanair operere ruten Gøteborg Landvetter (GOT) – Roma (FCO) tre ganger i uken og Gøteborg Landvetter (GOT) – Brussel (CRL) to ganger i uken.

ANNONSE
Forrige artikkelKanadiske Lynx Air konkurs – Stanser alle flyvninger
Neste artikkelLeier ut 737 MAX-fly til indisk flyselskap