SAS øker antallet flyvninger til USA og Asia fra København

For det kommende sommerprogrammet som starter 31. mars 2024, har flyselskapet SAS valgt å øke flyvninger og frekvenser til både USA og Asia. Samtlige økninger og ruter er fra København.

  • Ruten København-New York (JFK) vil øke i frekvens med opptil to daglige flyvninger, begge med Airbus A321LR. Disse tilleggsflyvningene vil utfylle de eksisterende daglige Airbus A330-flyvningene til New York-Newark lufthavn med opprinnelse fra hver av de skandinaviske hovedstedene.
  • Flyvningene fra København til Boston vil øke i frekvens fra seks ganger i uken til hver dag. Flyet som brukes til disse flyvningene vil være Airbus A350, noe som betyr at det vil være dobbelt så mange seter tilgjengelig. Denne forbedringen sikrer ikke bare daglig tilkobling, men letter også økt lasttransport mellom de to regionene.
  • En fjerde ukentlig fly vil bli lagt til fra København til Toronto. Det blir en ny avgangstid fra København, noe som gjør det enklere å koble seg på fly til og fra europeiske og skandinaviske byer.
  • Fra 25. april blir det flere flyvninger til Asia. Rutene til både Shanghai og Tokyo vil øke fra tre til fire ganger i uken, noe som øker sete- og lastekapasiteten betydelig.
  • For å imøtekomme den økte etterspørselen i påskens reiseperiode utvider SAS Bangkok-ruten med ukentlig flyvninger frem til 20. april.

Her er et sammendrag av destinasjoner i Nord-Amerika og Asia-regioner for sommerprogrammet:

New York (EWR og JFK)

Chicago (ORD)

Boston (BOS)

Washington DC (IAD)

Los Angeles (LAX)

San Francisco (SFO)

Miami (MIA) til 7. april

Toronto (YYZ)

Tokyo (HND)

Shanghai (PVG)

Bangkok (BKK) til 20. april

ANNONSE
Forrige artikkelSer lysere på fremtiden for Haugesund lufthavn etter møte med departementet
Neste artikkelNorwegian med ny Evenes og Bergen-ruter