Foto: HANS OLAV NYBORG

Det thailandske flyselskapet Thai Airways har bestemt seg for å gjenopprette rutetilbudet mellom Bangkok og Oslo kommende sommer. Flyselskapet starter opp igjen å fly til Oslo fra 1. juli 2024.

Ruten skal flys med Boeing 777-300ER, og vil bli fløyet en gang daglig frem til vintersesongens start. Thai vil ha avgang fra Gardermoen klokken 14.15 med ankomst Bangkok Suvarnabhum klokken 06.15 den påfølgende dagen, mens avgangen den andre veien er klokken 00.55 med ankomst Gardermoen klokken 06.15.

Fra Thai Airways får Hangar.no bekreftet at selskapet starter opp igjen med flyvninger til Oslo og at ruten vil bli tilgjengelig for bestilling så raskt denne er godkjent av de nødvendige myndigheter. Ruten blir i første omgang fløyet til vintersesongen starter opp. Selskapet sier ikke noe om det vil fortsette ruten etter 28. oktober.

Fra før er det klart at flyselskapet Norse Atlantic Airways vil fly ruten fra Oslo til Bangkok også neste vintersesong med oppstart i november 2024, og med tre avganger i uken. Denne ruten flys da frem til mars 2025.

Det var Aeroroutes som først skrev at Thai Airways starter opp igjen. Selskapet har varslet at det også starter opp igjen flyvninger til Perth, Sydney og Milano.

ANNONSE
Forrige artikkelOver 100.000 skal fly i dag
Neste artikkelSAS vurderer å sette opp ekstra fly