Foto: Hans Olav Nyborg

Årets store utfartsdager er 21. og 22. desember. Widerøe melder i en pressemelding at det begynner det å bli vanskelig å finne billetter mellom sør og nord på de mest populære avgangene, og flere avganger er allerede utsolgt. Selskapet skriver at dersom du har tenkt deg hjem til jul begynner det derfor å haste veldig å bestille.

Det skal fremdeles være en god mulighet å skaffe seg billett dersom du er fleksibel på reisedato og kan reise på andre dager enn 21. og 22. desember.  

– Julebestillinger er betydelig opp fra i fjor. Sammenlignet med tilsvarende periode i fjor, er bookingene opp med hele syv prosent. Det er vi selvsagt svært tilfredse med, fortsetter han.– Det er fremdeles billetter tilgjengelig der ute, og du kan være heldig å finne ledige seter på de mest populære Bergen-Bodø, Bergen-Trondheim, Bergen-Tromsø, Torp-Trondheim og Trondheim-Tromsø. Her kan det imidlertid være klokt å velge andre reisedatoer enn 21. og 22. desember for her begynner det å bli veldig fullt, sier kommersiell direktør i Widerøe Christian Skaug.
 

ANNONSE
Forrige artikkelKansellert: Fikk tilbud av WizzAir om å vente en ukes tid med å reise hjem
Neste artikkelNorse Atlantic med 48.800 passasjerer i november