Singapore Airlines (SIA) gjenopptar trafikken med fem ukentlige avganger fra København til Singapore.

Det er stort sett til de samme destinasjonene som før tidligere kunder bestiller reiser til; Sørøst-Asia, Australia og New Zealand. Spesielt er ruten til Singapore fra Oslo via København populær. 

-Vi er svært takknemlige for kundenes lojalitet gjennom pandemien. Vi har hatt rute fra Oslo via København i 45 år, og Singapore Airlines er det eneste selskapet som flyr direkte til Singapore. Våre avganger er tidsoptimerte for å gi de reisende best mulig tid i Singapore. Skal man videre er avgangene også tilpasset dette. Med kort transfertid på prisbelønte Changi flyplass til mer enn 60 destinasjoner i Asia, sier Muhammad Raimi.

Nå øker selskapet med fem ukentlige avganger igjen fra København.

SIA Group opplever for tiden økende etterspørsel, og øker kapasiteten kontinuerlig. Ved presentasjonen av finansårets første kvartalsregnskap, meldte selskapet om en total beleggsprosent på 61. I juni steg beleggsprosenten til 64.

Totalt fløy 1 938 200 passasjerer med SIA Group i juni 2022. Dette er 13,7 prosent mer enn måneden før. Kabinfaktoren (PLF) for Singapore Airlines nådde totalt 87,85 prosent i juni – noe som er rekordhøyt. For den europeiske delen av trafikken var kabinfaktoren hele 92,9 prosent i juni måned.

-Vi opplever et sterkt marked om dagen, med en solid økning i bestillingene for månedene som kommer. Bestillingene kommer både fra forretnings- og privatmarkedet i våre nordiske markeder. Etter to år med pandemi er det mange som ønsker å reise, besøke familie og venner og møte sine forretningsforbindelser fysisk, sier Muhammad Raimi.

ANNONSE
Forrige artikkelCrismonita Dwi Putri, RI`s Track Cycling Athlete for Asian Games
Neste artikkelStress førte A350 under glideslope under landing