Det franske flyselskapet Air France har lansert sin nye buisnessklasse på de første langdistanseflyene.

Flyselskapet lanserte planer for å montere de nye businessklasse-kabinene i 12 Boeing 777-300-fly i mai 2022, og nå er de første flyene klare og selskapet tilbyr i første omgang de oppgraderte setene på flyvninger fra Paris Charles de Gaulle-flyplassen til New Yorks JFK-flyplass, så vel som på ruter til Rio de Janeiro og Dakar. Økonomi- og premiumseter er også oppgradert ved siden av businessklasse-setene.

Den første flyvningen med de nye setene i kabinene gikk fra Paris Charles de Gaulle til New York fredag 20. januar, etterfulgt av Rio de Janeiro på lørdag 21. januar og til Dakar på søndag 22. januar.

Setene i businessklasse kan gjøres om til flate senger og måler da nesten to meter i lengde. En ny skyvedør ved hvert sete skal gi passasjerene et lite privat rom under reisen om de ønsker. Alle setene har tilgang til en midtgang. Setene i midten kan senkes og kobles sammen for passasjerer som reiser sammen.

I hvert sete er det nye 17,3 tommer skjermer med 4K oppløsning på filmer og innhold. I premium økonomi introduserer Air France sitt nyeste sete som er omtalt som en “hvilestol”, som allerede er tilgjengelig på Airbus A350-flyet og tilbyr 96 cm benplass. De nye økonomisetene gir passasjerene 79 cm benplass og en “ergonomisk utformet” ryggstøtte. Begge setetypene har 13,3-tommers 4K HD-underholdningsskjermer.

Flyselskapet skriver i en pressemelding at det også ville utstyre alle fly med wifi til fly innen utgangen av året, unntatt på den regionale flåten. For øyeblikket er wifi tilgjengelig på 97 prosent av Air Frances flåte.

ANNONSE
Forrige artikkelMonterer Split Scimitar Winglets på alle 737NG
Neste artikkelFAA godkjenner sertifisering av Britten-Norman BN2T