Foto: Hans O. Nyborg

Som en del av reisearrangørens satsing på Hellas, gjenåpner nå Apollo direkteruten til feriebyen Sitia på Kreta. Reisearrangøren er den eneste i Skandinavia som trafikkerer flyplassen på det nordøstre hjørnet av øya

Feriebyen på nordøstre Kreta ble først lansert som Apollos stornyhet i 2017. Pittoreske smug, en to kilometer lang sandstrand og en genuin, gresk atmosfære gjorde raskt at Kreta-tilhengere la sin elsk på øyas ny reisemål. Men så kom pandemien og reisearrangøren måtte nedjustere tilbudet.

To år senere er verden derimot endelig tilbake til normalen igjen – og Apollo satser med både et historisk bredt program og en strategi om å gjøre det enklere for reisende å oppdage mer autentiske reisemål og sider ved eksisterende favoritter. Velkommen tilbake til Sitia!

– Sitia er et lite stykke Kreta ytterst få kjenner til, som mot alle odds har klart å forbli nærmest uberørt av turismen som ellers råder på Hellas’ mest populære øy. Her kommer du tett på det greske hverdagslivet, samtidig som ethvert feriebehov innfris i form av både flotte hotell, spennende utflukter, god mat og ikke minst en lekker strand, forteller Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Apollos første direktefly til Sitia går fra Oslo fredag 16. Juni med SAS.

Størst på de små reisemålene

Apollos hjerte for autentiske ferieopplevelser gjennomsyrer hele reisearrangørens tilbud – fra destinasjonsnivå til hotell. Hotellkonseptet Mondo Local omfavner små, ofte familieeide hoteller, og er blant reisearrangørens mest populære konsepter.

Samtidig er Apollo også alene om å tilby reiser fra Norge til flere mindre reisemål i Hellas – deriblant øyene Limnos, Lesvos/Mytilini og Karpathos, samt Kalamata, Kardamili, Stoupa og Skafidia på det greske fastlandet. 

– Her glimrer masseturismen med sitt fravær, i tillegg er opplevelsene store og prisnivået lavt. Det gjør disse reisemålene til en selvfølge i programmet vårt, da vi som reisearrangør brenner for å skape personlige og genuine ferieopplevelser. I Hellas har vi virkelig fått det til, og det tankesettet og måten å jobbe på tar vi med oss til alle våre reisemål, fastlår Rivera.

I sommer tilbyr Apollo reiser til nærmere 40 ulike reisemål i Hellas. I tillegg har reisearrangøren et bredt tilbud av reiser til både Kroatia, Kypros, Spania, Albania, Bulgaria, Portugal og Tyrkia.

ANNONSE
Forrige artikkelFAA: To fly nær å kollidere på rullebane i Boston – Tok av uten godkjennelse
Neste artikkelAeroflot kvier seg for å ta i bruk russisk flytype