Foto: Hans O. Nyborg

Den amerikanske flyprodusenten Boeing har valgt å melde seg inn i organisasjonen European Regions Airline Association (ERA), og blir dermed medlem sammen med over 200 andre selskap som inkluderer 56 flyselskap.

ERA er en organisasjon som har medlemmer fra alle typer av oppgaver innen bransjen. Blant medlemmene finenr en både flyplasser, flyselskap, produsenter, bakkeselskap og leverandører.

ERA er glad for å ønske den anerkjente produsenten Boeing velkommen inn med sitt medlemskap. Med mer enn 100 års erfaring bringer selskapet en lang og vellykket arv, øker robustheten til foreningens ekspanderende medlemsmasse og ytterligere styrker verdien som ERA gir sier Montserrat Barriga, generaldirektør, ERA i en pressemelding.

Boeing har i flere år vurdert å bli medlem, men det er først nå dette har blitt gjennomført.

ERA spiller en avgjørende rolle i å støtte det europeiske luftfartsøkosystemet og det mangfoldige settet av selskaper innenfor det. Vi er glade for å bli med i organisasjonen og dens medlemmer og ser frem til å spille en rolle i å bidra til å fremme interessene til regional luftfart i Europa, sier Richard Wynne, administrerende direktør for markedsføring, Europa hos Boeing Commercial Airplanes .

ANNONSE
Forrige artikkelAirbus solgte 10 fly i september
Neste artikkelBoeing 747-8 mockup (2009)