14.3 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no

Cimber – sluket er blitt til åpnet hav

Cimber Sterling skyller ikke lengre pengene ned i et sluk, men har kastet det hele på åpent hav, og der synker det fort.

Hadde det ikke vært for selskapets nye eier, Igor Kolomoisky, hadde Cimber Sterling forlengst fløyet sin siste tur til kirkekården for havarerte flyselskap.

Den nye eieren tilfører nå millioner av kroner fortløpende, men samtidig innrømmer selskapets ledelese overfor danske medier at millionene ikke strekker til.

I løpet av det siste halvår har eierselskapet tilført Cimber 88 millioner kroner, noe som er langt fra dekkende til flyselskapets kreditorer.

Cimber kommer trolig til å få et tap i 2011 på rundt 200 millioner danske kroner, melder Jyllands Posten.

Det skal være en rekke kreditorer som ikke får sine regninger dekket i tide, og fortsatt svever selskapet en usikker framtid i møte. Spørsmålet alle stiller seg er hvor lenge den ukrainske eieren vil holde seilet oppe på et synkende skip.

Andre nyheter

Aircontact kjøper Flyservice

Hans Olav Nyborg

Cyprus får nye millioner i kassen

Hans Olav Nyborg

5000 må gå i fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer