easyJet har inngått avtale som det offisielle flyselskapet for Eurovision Song Contest i et flerårig partnerskap, noe som bringer Europa sammen for å feire verdens største livemusikkbegivenhet. Flyselskapet vil fly tusenvis av besøkende fra hele Europa som reiser til årets konkurranse.

Passasjerene vil ikke komme direkte til Malmø, men til Københavns flyplass. I en pressemelding skriver easyJet at det gir rask, direkte tilgang til vertsbyen Malmö i Sverige, hvor de direktesendte semifinalene og finalebegivenhetene vil finne sted.

Flyselskapet vil operere over 10 % flere seter til og fra København sammenlignet med samme periode i fjor.

-Vi kunne ikke vært stoltere av å være den offisielle flyselskapspartneren for Eurovision Song Contest for de kommende årene. Reise gir deg den sjeldne muligheten til å bryte ut av hverdagen og føle deg fullstendig i øyeblikket, akkurat som den ikoniske Eurovision Song Contest gjør. Mennesker, land og lokalsamfunn bringes sammen, alt er mulig og alle er velkomne. Hos easyJet deler vi alle disse viktige verdiene og er stolte av å spille vår rolle i å knytte sammen mennesker over hele Europa, noe vi mener gjør dette partnerskapet til den perfekte matchen, sier Gabriella Neudecker, markedsdirektør, easyJet.

Avtalen flyselskapet har inngått er med European Broadcasting Union (EBU), verdens fremste allianse av public service media (PSM).

ANNONSE
Forrige artikkelIcelandair økte med syv prosent i januar
Neste artikkelQatar Airways øker til og fra Oslo kommende sommersesong