Flyselskapet Emirates har vunnet pris i Grand Travel Awards for femte gang. Prisutdelingen ble avholdt i Oslo torsdag og samlet tett på 400 representanter fra reisebyrå og andre i den norske reiselivsbransjen for å hedre de som er nominerte og stemt frem som vinnere.

Norske reiselivsansatte stemte frem Emirates som vinner i kategorien «Årets flyselskap interkontinentalt».

-Vi er selvsagt veldig fornøyde og glade for at vi for femte gang kan ta i mot denne prisen, og jeg er spesielt stolt på vegne av teamet vårt her i Norge. Gjennom de siste årene har vi, tross de utfordringene som har vært, holdt på løftet vårt om å være et flyselskap du skal kunne stole på. Emirates ønsker alltid å videreutvikle seg, og vi ser frem til å fortsette å levere et produkt i verdensklasse til alle de som reiser med oss til og fra Norge, sier Norgessjef Terje Grue i flyselskapet Emirates.

Emirates ble tildelt den samme prisen i 2017, 2018, 2019 og 2020. Det er fagbladet Travel News som står bak arrangementet. Prisvinnerne velges ved at en fagjury kommer opp med nominerte i alle kategorier, før ansatte i norske reisebyråer stemmer på sine favoritter blant disse.

-Det norske flymarkedet har høy konkurranse, og et stort utvalg av flyselskaper som tilbyr flyvninger ut av Norge. Å få tildelt en sånn pris som dette er en annerkjennelse av det harde arbeidet som ligger bak vårt løfte om å alltid sette kunden først, og at vi skal levere den beste reiseopplevelsen sier Grue.

Flyselskapet startet i desember 2022 igjen med daglige avganger mellom Oslo og Dubai. Emirates flyr Boeing 777-300ER fra Oslo til Dubai og tilbake igjen, daglig.

ANNONSE
Forrige artikkelFørste 737 MAX i rute igjen i Kina side 2019
Neste artikkelNorwegian tildelt tre priser under GTA