Flyselskapet Norwegian høstet tre priser under reiselivskåringen Grand Travel Award torsdag.

Flyselskapet fikk pris for årets europeiske flyselskap, årets flyselskap innenriks og Årets leder. Selskapets direktør Geir Karlsen ble kåret til årets leder.

– Dette var en svært hyggelig pris å motta! Selv om det er stas å få heder på denne måten, vil jeg gjerne dele æren med alle mine Norwegian-kolleger. Det sterke samholdet vi har på tvers av avdelinger, nasjonaliteter og baser, er avgjørende for at vi kan levere et godt produkt til kundene våre. Det er ekstra hyggelig å motta en pris fra reiselivsbransjen selv, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

Prisene som ble delt ut torsdag kveld kåret Norwegian til blant annet Årets europeiske flyselskap, noe selskapet selv syntes var svært hyggelig.

– Tusen takk til alle som har stemt på oss. Vi er veldig takknemlige for anerkjennelsen. Dette forteller oss at både kunder som flyr med oss og folk som jobber i reiselivsbransjen setter stor pris på rutenettverket vårt, gode priser, og ikke minst god punktlighet. På tross av mange utfordringer i 2022, har vi vist at vi hevder oss i toppklassen når det kommer til punktlighet, noe vi vet er viktig for kundene våre, sier Ståle Zahl, salgsdirektør for forretningsmarkedet i Norwegian.

ANNONSE
Forrige artikkelEmirates fikk norsk pris for årets flyselskap interkontinentalt
Neste artikkelSAS i mål med leasingforhandlinger