Foto: Finnair

Det finske flyselskapet utvider rutetilbudet til Nord-Norge med Kirkenes som ny destinasjon neste sommer.  

Finnair lanserte i dag sitt rutetilbud for vinteren 2024 og sommeren 2025. I tillegg til økt frekvens på flyvningene til blant annet Tokyo og Dallas, står tre ukentlige flyvninger til Kirkenes fra Helsinki via Ivalo på programmet. 

– Finnair er stolte over å kunne introdusere Kirkenes som en del av vårt utvidede rutenett i Arktis-regionen, forteller Ole Orvér, Chief Commercial Officer i Finnair.  

Flyselskapet, som allerede flyr til Tromsø og Bodø i Nord-Norge, har et bredt nettverk av destinasjoner verden over.  

– Den nye ruten muliggjør en enkel forbindelse for reisende til Nord-Norge, noe som gjør det raskt og enkelt å nå destinasjonen fra Helsinki, sier Orvér. 

Ruten som opereres med et 68-seters ATR-fly, vil betjene finske og internasjonale reisende som ønsker å utforske både finsk Lappland og Nord-Norge, og for eksempel oppleve Hurtigruta som seiler til og fra Kirkenes. 

Flyvningene til Kirkenes fra Helsinki via Ivalo vil være tilgjengelige for bestilling på Finnair.com. 

Øvrige oppdateringer i trafikkprogrammet 

I Baltikum vil Finnair legge til frekvenser til Tallinn, Riga og Vilnius for sommeren 2025. Tallinn og Riga vil få fem, og Vilnius to ytterligere ukentlige frekvenser.  

Finnair har også oppdatert sitt trafikkprogram for vinteren 2024, med å legge til frekvenser til Dallas og gjør det til en helårig daglig tjeneste.  

Finnairs Dallas-flyvninger tilbyr enkel forbindelse til American Airlines’ omfattende nettverk fra deres Dallas-hub.

ANNONSE
Forrige artikkelOpptur for Norse Atlantic i mars måned
Neste artikkel16 prosent økning for Turkish Airlines i mars