Illustrasjon

Etter tydelig observasjoner av drone ved Bergen lufthavn Flesland ble luftrommet steng. Det var 06.45 tiden at det som kan minne om en drone ble oppdaget innen sonen på fem kilometer fra flyplassen ble observert.

Politiet er ute med flere patruljer og leter etter en eventuell drone og hvem som flyr denne.

– Det kommer og går noen lys. Vi har en patrulje på Flesland, en på Bjorøy og en ved Haakonsvern for å sjekke, sa han til avisen onsdag morgen, sier operasjonsleder i Vest politidistrikt, Frode Kolltveit, sier til BT.

Flere fly flyr i sirkel rundt flyplassen i påvente av klarsignal for å kunne lande. Det er ventet store forsinkelser ut over dagen med flere avganger som er utsatt til 08.00-tiden.

Flere av selskapene som skal fly fra Flesland har fått lov til å ta ombord passasjerer, men må vente til det blir klarsignal før flyene kan lette.

Flere fly sirkler flyplassen – Flightradar24.com
Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous article Bekymret over forsinkelsene hos Boeing
Next article100.000 i bot for treghet hos SAS