Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Flydekor: Vietnam Airlines

Vietnam Airlines har valgt en blå farge på store deler av flykroppen. Selve dekoren til flyselskapet er skapt av det amerikanske selskapet Peck & Kubo.

På halepartiet er det en lotusblomst i gull. Lotusblomsten er nasjonalblomsten til Vietnam, og skal skape en forbindelse mellom landets historie og optimismen for fremtiden.

Den blå fargen med en hvit bunn og gullrad er noe selskapet har benyttet siden 2015. Det er en forbedret versjon av de blå flyene slik fargen ble valgt i 2003.

Vietnam Airlines 2002 (Foto: Wikipedia)

Andre nyheter

Air Leap viser frem ny flydekor

Steffen Sundt

Flydekor: Air One

Hans Olav Nyborg

Flydekor: Air Tahiti Nui

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer