Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Flydekor: Air Tahiti Nui

Flyselskapet Air Tahiti Nui er lett å merke seg om du har sett ett av selskapets fly på en flyplass. Flyene fikk med introduksjonen av selskapets flåte med Airbus A340 en helt spesiell dekor bestående av turkis og hvitt.

Ideen bak fargen og formene på flyene var å speile lagunene med korallrevene og havet rundt Fransk Polynesia hvor selskapet har sin hovedbase.

De hvite formene på skroget skal forestille bølger som slår inn mot land. På halepartiet pryder blomsten Tahitigardenia, som er nasjonalblomsten og brukes blant annet i blomsterkranser som legges rundt halsen på besøkende under seremonier, eller som pynt i håret.

Dekoren ble benyttet av flyselskapet i 20 år før det i 2018 ble endret litt til ett mer moderne og nytt utseende.

Endringene sees bak på flyet i tillegg til logoen på dette Boeing 787 flyet fra 2018.

Andre nyheter

Air Leap viser frem ny flydekor

Steffen Sundt

Flydekor: Air One

Hans Olav Nyborg

Flydekor: Air Namibia

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer