1.9 C
Oslo
05/03/21
Hangar.no
Erik Braathen, og Tonje Wikstrøm Frislid i Flyr. Photo: Nicolas Tourrenc

Flyr: Emisjonen full få timer etter at den åpnet

Kun få timer etter at meglerhuset Artic Securities åpnet dørene torsdag, var emisjonen til den nye flyselskapet Flyr overtegnet.

Det er E24 som melder dette. Dermed skal selskapet ha ordnet seg startkapitalen som trengs for å komme i gang. Det er utelukkende private investorer som nå har valgt å gå inn med 600 millioner kroner til oppstarten av selskapet.

Planen er fortsatt å lansere ruter og fly med Boeing 737-800 fra sommeren i år. Det er åtte fly som planlegges inn i flåten i 2021. Dette skal økes til 19 fly kommende år.

Andre saker

Kun litt over 60.000 reisende med Norwegian i februar – 8 fly i trafikk

Redaksjonen

TUI lanserer Thailand og Mexico fra Oslo kommende vinter

Redaksjonen

Bekrefter at MAX-flyene forsvinner fra flåten

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer