Foto: Hans O. Nyborg

Det norske flyselskapet Flyr har vært i vinden denne vinteren etter å ha måtte permittere ett stort antall ansatte og stanse flyvninger på ruter gjennom vinteren. Nå har selskapet valgt å se fremover og har stor tro på kommende sommersesong, melder E24.

-Vi har klokkertro på at vi skal komme oss gjennom den utfordrende perioden, slik at vi er tilbake for fullt til våren og sommeren. Vi ser også at salget går bra om dagen, så vi er optimister, sier Flyrs kommunikasjonsdirektør, Lasse Sandaker- Nielsen, til E24.

Flyselskapet har hentet inn 235 millioner kroner netto fra investorene og planlegger videre for utvidelse av dette opp til 700 millioner.

Forrige uke ble det også kjent at flyselskapet har inngått en ny avtale med reiseselskapet Ving, hvor fem av charterurtene skal opereres av Flyr.

Oslo- Chania (Kreta), Oslo-Tenerife, Stavanger – Palma (Mallorca), Trondheim – Palma, og Bodø – Palma, er ruter Ving skal benytte Flyr til å operere.

– Vi ser at det er stor interesse for kapasitet for andre, både fra charterselskaper og andre flyselskaper, og at det er et ganske lukrativt marked for oss, sier kommunikasjonstoppen til E24.

Flyr har allerede fløyet flyvninger for Ving reiser, som et nødstilfelle der reiseselskapet har manglet kapasitet. Nå ser det lysere ut for driften til selskapet i tiden som kommer etter mars måned.

– Vi har klokkertro på at vi skal komme oss gjennom den utfordrende perioden, slik at vi er tilbake for fullt til våren og sommeren. Vi ser også at salget går bra om dagen, så vi er optimister, sier Sandaker-Nielsen til E24.

ANNONSE
Forrige artikkelNRK: To norske flyruter er klimaværstinger
Neste artikkelStenger luftrom for russiske flyselskap