Det islandske flyselskapet og Emirates har signert et omforent memorandum (MoU) og med en kodedelingsavtale mellom flyselskapene, vil passasjerer enkelt kunne reise på tvers av de to flyselskapenes nettverk på en billett.

– Vi er glade for å kunngjøre vårt strategiske partnerskap med Emirates, som åpner opp for nye og spennende reiseruter for både våre kunder og oss over hele Midtøsten og Asia. Emirates blir vår syvende globale kodedelingspartner, og vi vil fortsette å utvide vårt nettverk av partnerflyselskaper med fokus på flyselskaper som tilbyr god service og et bredt nettverk, sier Bogi Nils Bogason, administrerende direktør i Icelandair.

Partnerskapet vil i stor grad øke begge flyselskapenes tilbud om praktiske flyforbindelser for sine reisende, der passasjerer kan reise på en enkeltbillett for hele reisen og der bagasjen sjekkes inn hele veien til den endelige destinasjonen.

– Vi ønsker Emirates velkommen som partner og ser frem til å samarbeide med dem for å gjøre reisene til våre passasjerer enda bedre, sier Bogason.

– Vi er glade for å forsterke partnerskapet vårt med Icelandair. Rutenettverket deres utfyller vår europeiske tilstedeværelse, og det gir en rekke muligheter for våre kunder til å utvide sine reiser. Sammen vil vi åpne for nye reisemuligheter og flere valgmuligheter for kundene våre, sier Adnan Kazim, visepresident og driftsdirektør i Emirates

ANNONSE
Forrige artikkelNekter piloter og kabinansatte å faste under ramadan
Neste artikkelFløy drone nær flyplass i Hammerfest – Fikk besøk av politiet